Booking.com

Multa lume se intreaba care este umiditatea normala, ideala in casa, avand in vedere ca umiditatea, impreuna cu temperatura, sunt elemente de baza de raportare in ceea ce priveste calitatea mediului in care traim, Se stie ca umiditate prea mare sau prea mica pe termen scurt, dar mai ales indelungat pot duce la diverse probleme de sanatate. Tocmai de aceea exista pe piata diverse produse care actioneaza pentru pastrarea umiditatii potrivite, de la umidificatoare pana la dezumidificatoare.

Care este umiditatea ideala in casa, care este umiditatea ideala in camera bebelusului?

Aici gasiti diverse produse care pot sa va ajuta sa pastrati umiditatea potrivita:

Umiditatea normala in casa este intre 45% si 55%. Orice valoare mai ridicata a umiditatii in camera bebelusului poate afecta sanatatea acestuia. La umiditate crescuta, este favorizata aparitia mucegaiului, a igrasiei cu toate efectele negative ale acestora asupra sanatatii

Care este umiditatea normala din casa?

Si noi adultii resimtit valorile umiditatii, e adevarat nu la fel de puternic precum un copil. Daca umiditatea normala din camera unui bebelus sau a unui copil trebuie mentinuta strict, orice valori care nu se incadreaza in cele normala putand afecta sanatatea acestuia, adultii sunt mai rezistenti la umiditate scazuta sau crescuta. Totusi asta nu inseamna ca nu trebuie remediata problema insa gradul de toleranta este ceva mai mare.

Pentru adulti putem spune ca valorile normale de umiditate sunt intre 40% si 60%

Care este modalitatea de a avea umiditatea ideala a aerului in apartament?

Pentru a avea umiditate ideala in apartament trebuie sa avem

  • umidificatoare daca umiditatea este scazuta
  • dezumidificatoare daca umiditatea este ridicata
  • circularea aerului, ventilatie

gasiti aici umidificatoare, dezumidificatoare, aparate de aer conditionat, aparate de masurat umiditatea si altele